Kulturskolan toppbild

Nyheter

Halverade avgifter

Det har gått mer än halva terminen. Nya anmälningar till kurser betalar därför från och med vecka 45 halva priset på ordinarie kursavgift. Eventuell instrumenthyra kostar dock som vanligt, 450:-.

2016-03-09

Fakturering av höstens kurser

Fakturor för höstens kurser kommer att skickas ut i november. Om ni har frågor gällande fakturorna, vänligen kontakta Kulturskolan via mail på: kulturskolan@sodertalje.se eller på telefon: 08-5230 1538. 

2016-10-18

OBS! Bokningen av kurser stängd, öppnar igen 12 januari 2017!

 

gruppbild kulturskolan

Kulturskolan är kommunens kompetensbas inom kultur. Kulturskolan erbjuder undervisning av välutbildade och engagerade lärare i dans, film, konst, musik och teater. Undervisningen bedrivs i Kulturskolans lokaler på Västergatan 4, samt i Järna, Mölnbo, Hölö och ett antal skolor i centrala Södertälje.

El Sistema, som är en del av Kulturskolan, har sin verksamhet i Hovsjö och på Soldalaskolan. El Sistema är en modell för orkesterskola som ursprungligen kommer från Venezuela.

Kulturskolan är även ansvarig för verksamheten på Nova, som är ett kulturhus i miniatyr där det finns en ungdomsscen och ett café. Nova ligger i Luna-huset i Södertälje centrum och är öppen för ungdomar mellan 15 och 25 år.

Välkomna!

Helena Hellström
Kulturskolechef