Kulturskolan toppbild

Nyheter

Nu finns nya kurser att boka!

Vi släpper nu lediga platser till höstens kurser. Om kursen är rödmarkerad kan du skicka en intresseanmälan till kulturskolan@sodertalje.se .  Ange elevens namn, personnummer, önskad kurs och telefonnummer ni vill bli kontaktade på. Vi tar då kontakt med er så snart en eller flera lediga platser uppstår. De flesta av höstens kurser startar vecka 35.

För frågor om kursbokningen

E-post:               kulturskolan@sodertalje.se

Telefon:            08-5230 1538

Telefontider:

Måndag, onsdag, torsdag      15.00-17.00

Tisdag, fredag                              13.00-15.00

2016-08-15

Höstterminsstart 2016

Höstens undervisning startar vecka 35 (29/8-2/9).

Varmt välkommen!

2016-06-27

Välkommen till Kulturskolan i Södertälje

Kulturskolan är kommunens kompetensbas inom kultur. Kulturskolan erbjuder undervisning av välutbildade och engagerade lärare i dans, film, konst, musik och teater. Undervisningen bedrivs i Kulturskolans lokaler på Västergatan 4, samt i Järna, Mölnbo, Hölö och ett antal skolor i centrala Södertälje.

El Sistema, som är en del av Kulturskolan, har sin verksamhet i Hovsjö och på Soldalaskolan. El Sistema är en modell för orkesterskola som ursprungligen kommer från Venezuela.

Kulturskolan är även ansvarig för verksamheten på Nova, som är ett kulturhus i miniatyr där det finns en ungdomsscen och ett café. Nova ligger i Luna-huset i Södertälje centrum och är öppen för ungdomar mellan 15 och 25 år.

Välkomna!

Helena Hellström
Kulturskolechef