Kulturskolan toppbild

Nyheter

Anmälan till LajLaj-festivalen 31/10-3/11

Lajlajfestivalen är Kulturskolans egen prova-på-vecka där man kan testa dans, sång, filmskapande mm. Ramtiderna för veckan är måndag till torsdag, kl 10.00-14.30. Det går att anmäla sig t.o.m. torsdag 27 oktober

Anmäl dig här!

2016-10-05

Fakturering av höstens kurser

Fakturor för höstens kurser kommer att skickas ut i slutet av oktober och början på november. Om ni har frågor gällande fakturorna, vänligen kontakta Kulturskolan via mail på: kulturskolan@sodertalje.se eller på telefon: 08-5230 1538. 

2016-10-18

Välkommen till Kulturskolan i Södertälje

gruppbild kulturskolan

Kulturskolan är kommunens kompetensbas inom kultur. Kulturskolan erbjuder undervisning av välutbildade och engagerade lärare i dans, film, konst, musik och teater. Undervisningen bedrivs i Kulturskolans lokaler på Västergatan 4, samt i Järna, Mölnbo, Hölö och ett antal skolor i centrala Södertälje.

El Sistema, som är en del av Kulturskolan, har sin verksamhet i Hovsjö och på Soldalaskolan. El Sistema är en modell för orkesterskola som ursprungligen kommer från Venezuela.

Kulturskolan är även ansvarig för verksamheten på Nova, som är ett kulturhus i miniatyr där det finns en ungdomsscen och ett café. Nova ligger i Luna-huset i Södertälje centrum och är öppen för ungdomar mellan 15 och 25 år.

Välkomna!

Helena Hellström
Kulturskolechef