Aktuellt

Ledig sommarstuga uthyres av kommunen

2021-04-14

Nu har du chans att få en egen oas i Järna sommaren 2021. En av de kommunägda sommarstugorna har blivit ledig.

Sommarstugan ligger i en härlig herrgårdsmiljö i Farstanäs naturreservat strax utanför Järna. I den omedelbara närheten finns Vaskhusviken och Farstanäs havsbad. Gillar du att ströva omkring i naturen ansluter kustleden några hundra meter bort.

Sommarstugan kommer med en uthuslänga och ett fd hönshus. Stugan i sig består av sovrum, hall och kök. I en skrubb i hallen finns det dusch. Köket erbjuder moderniteter som kyl och spis. Här ryms även en matplats. Tidigare hyresgäster har använd uthuslängan som vardagsrum med möjlighet att ställa upp dubbeldörrarna. Vid ena gaveln på uthuslängan finns dasset.

Fakta:
Storlek på stugan: ca 40kvm
Storlek på uthuslängan: ca 40kvm
Storlek på fd hönshus: ca 10 kvm
Bärbuskar finns på tomten som är ca 1200 kvm.
Vägen går fram till Sommarstugan.
Sommarvatten finns. Utedass.
El finns, hyresgästen står för eget abonnemang.
Hyra: 3500kr/mån.

Hur anmäler jag intresse?

Maila för visning. Ingen ansökan accepteras om intressent ej sett objektet tillsammans med representant från kommunen. Om fler intresseanmälningar inkommer så kommer lottning ske. Sedvanlig kreditprövning sker i samband med upplåtelse. Lämna även referenser. Upplåtelse sker endast till privatperson och endast för fritidsboende. Stugan hyrs ut över sommaren med eventuell möjlighet till förlängning.

Kontakt: 
Göran Sved, Fastighetsförvaltare vid samhällsbyggnadskontoret, goran.sved@sodertalje.se