Digital besöksservice

I Södertälje finns mycket att upptäcka och genom att skanna QR-koder med en smartphone får besökaren veta vilka och var de finns direkt i mobilen.

Ett flertal olika varianter av skyltar, klistermärken, bordsryttare är framtagna. Dessa kommer både finnas runtom i Södertälje och finns tillgängliga för de som vill använda dem i sin egna verksamhet. 

 

”Aktörerna kan välja mellan olika sätt att använda koderna, från ett klistermärke på entrédörren till att inkludera det i sin meny till exempel” berättar Linda Färggren, projektledare för satsningen.

När QR-koden skannats kommer besökaren till Södertäljes besökswebb där det finns tips och inspiration till spännande upplevelser.

”Tillsammans kan vi ge besökaren jättebra service gällande vad som finns att upptäcka och hitta på i hela Södertälje” fortsätter Linda. ” Vi ser även att det finns stora möjligheter till att vidareutveckla konceptet framåt”.

 

QR-koder att beställa:

  • Bordsryttare - Ställ dom på : receptionsdisken, kassadisken, borden, rummen, stugan, husvagnen, bland grönsakerna, publika utrymmen…etc..
  • Runda klisterdekaler - Kan användas på entrédörrar, eller på befintliga info-skyltar som ett komplement.
  • Fyrkantiga klisterdekaler- Kan användas på entrédörrar, eller på befintliga info-skyltar som ett komplement.
  • Digitala BesöksQR – I olika Teman, ex. bad, natur, cykling, vandring, etc.. Använd den/de som passar din verksamhet bäst. Skriv ut och ha framme, använd dom i tryck, sätt på era bordsryttare/menyer , i marknadsföring, eller digitalt.

Vill du beställa eller har frågor maila: linda.farggren@sodertalje.se Ange gärna vad du vill ha och hur många samt leveransadress.