För besökare

Välkommen till Södertälje Kompetensmässa 2020 med fokus på karriär - utbildning och rekrytering.

Söker du din första arbetsgivare? Är du nyfiken på en ny karriär? Eller känns det som det är dags för en vidareutbildning? Då ska du absolut ta dig till Södertälje Kompetensmässa lördagen den 28 mars.

Är du nyutexaminerad och söker ditt första jobb eller praktikplats, då har du möjlighet att träffa och prata med intressanta företag som kan bli din nya arbetsgivare.

Flera rekryterings- och bemanningsföretag är på plats för att ge dig bästa matchning och råd som kan leda till nytt jobb eller karriär.

För er som vill skaffa en ny utbildning mitt i livet eller vidareutbilda er så finns flera utbildningsföretag på plats som kan ge er råd och svara på eventuella frågor.

Här finns många möjligheter som kan förändra din framtid!

Företag och utbildningsanordnare har gemensamt skapat utbildningar som gör att fler snabbare blir anställningsbara. Samarbeten leder fram till att rätt utbildningar sätts samman, baserat på de behov som näringslivet har. På mässan kommer du att kunna ta del av en mängd sådana utbildningar.

På kompetensmässan kommer du även att möta flera lokala företag som söker ny arbetskraft. Företagen vänder sig också till dem som redan har ett jobb.

Förra året erbjöd företagen som ställde ut över 1500 tjänster och utbildningsföretagen erbjöd drygt 1700 utbildningsplatser.

Varmt välkommen!