Södertälje Företagardag och Södertäljegalan

Södertäljes viktigaste företagsevent går av stapeln den 8 november i år. Syftet med Södertälje Företagardag är att skapa en plattform och arena för möten mellan det lokala näringslivet, kommunen, organisationer och allmänheten med ambition att stärka Södertäljes företagsklimat, varumärke och attraktionskraft.

Södertälje Företagardag anordnas av Destination Södertälje tillsammans med Företagarna Södertälje/Nykvarn och Handelskammaren Stockholm varje år. Dagen börjar med Frukostklubben med invigning av dagen och inspirationsföreläsning och därefter öppnas mässan där näringsidkare och allmänheten kan mötas. Varje år deltar ca 120 utställare och besöks av ca 2000 personer. 

Södertäljegalan som arrangeras på kvällen efter mässan syftar till att lyfta upp goda exempel bland Södertäljes företag, föreningar och eldsjälar. Tio priser delas ut till bland annat Årets Företagare, Årets Byggnadsverk, Årets Förening och Årets Täljekärlek. Södertäljegalans syfte är att uppmärksamma och lyfta fram företag, organisationer, föreningar och individer som gör eller har gjort något bra för Södertälje under året. 

Läs mer på:  www.sodertaljeforetagardag.se