Södertälje Företagardag

Syftet med Södertälje Företagardag är att skapa en plattform och arena för möten mellan det lokala näringslivet, kommunen, organisationer och allmänheten med ambition att stärka Södertäljes företagsklimat, varumärke och attraktionskraft.

Södertälje Företagardag anordnas av Destination Södertälje tillsammans med Företagarna Södertälje/Nykvarn och Handelskammaren Stockholm varje år på hösten vanligtvis i november. Dagen börjar med Frukostklubben med invigning av dagen och inspiration och därefter öppnas mässan där näringsidkare och allmänheten kan mötas. Senare på kvällen avslutar vi dagen med Södertäljegalan där vi hyllar Södertälje och alla som bor och verkar här. 

Från starten år 2014 så har Södertälje Företagardag vuxit stadigt för varje år. 2016 slog vi alla rekord när hela 300 gäster kom till Frukostklubben, och fyllde isen på Scaniarinken med 130 utsällare, över 1800 besökare kom till mässan där vi, förutom alla utställare hade en nyhet för i år: Jobbtorget. Nio stora arbetsgivare i Södertälje rekryterade personal till sina verksamheter på plats. På kvällen flyttade vi galan till Restaurang Snäckviken i Södertälje Science Park och 300 gäster njöt av god mat, musik och underhållning. Dessutom delasdes tio priser ut till bland annat Årets Företagare, Årets Byggnadsverk, Årets Förening och Årets #täljekärlek. Södertäljegalans syfte är att uppmärksamma och lyfta fram företag, organisationer, föreningar och individer som gör eller har gjort något bra för Södertälje under året. 

Inför varje års Södertälje Företagardag uppdaterar vi www.sodertaljeforetagardag.se- håll utkik där!