Nyheter

Besöksnäringsträff- Vi vill ta nya kliv tillsammans med er i besöksnäringen!

2021-04-12

Är du ett företag, förening eller ideell verksamhet som på ett eller annat sätt lockar eller vill locka besökare till Södertälje? Då är du en del av vår besöksnäring. Vi på Näringslivsavdelningen vill bjuda in till en digital besöksnäringsträff för att tillsammans med er ta nya kliv framåt.

Till denna första träff har vi bjudit in kollegor till er inom besöksnäringen som kommer att berätta om deras tankar, möjligheter och syn på framtiden. Vi har även bjudit in projekt Växtkraft Södertörn som ska berätta om de möjligheter som finns till gratis utbildning. På plats har vi även Region Stockholm i samverkan med Almi som kommer att berätta om de gratis affärsutvecklingsmöjligheter som de erbjuder. 

Avslutningsvis så vill vi på näringslivsavdelningen höra era tankar om framtiden och berätta lite om oss och vår syn och förhoppning på mer dialog, mer samverkan och en ljusare framtid tillsammans med er. 

När: Torsdag 22 april kl. 8:30- 10:00

Plats: Digitalt via Zoom, länk skickas ut dagen innan mötet.

PROGRAM 

  • Välkommen! 
  • Kerstin VD på Engsholms slott berättar om deras omställning. 
  • Rut från Almi berätta om ERUF - Ett projekt där besöksnäringsföretag får anpassad affärsrådgivning. 
  • Malin från Campus Nynäshamn berättar om Växtkraft Södertörn- Ett projektet som hjälper besöksnäringsföretag med utbildningar. 
  • Information om nya besökswebben. 
  • Dialog, frågor och kommande möten.

För mer information och anmälan klicka här

VARMT VÄLKOMNA! 

Näringslivsavdelningen, Södertälje kommun 

För frågor kontakta: Linda Färggren linda.farggren@sodertalje.se 08-5230 6931