Nyheter

Ny besökswebb för Södertälje

2021-07-02

Sedan tidigare har Södertälje kommunen officiell besökswebb. Den har nu fått ett ansiktslyft och bättre tekniska möjligheter.

- Den förra webben var cirka sex år gammal, så det var dags att se över den, säger Jonas Karlsson, näringslivschef och ansvarig för näringslivsavdelningen som administrerar besökswebben.


- Den digitala utvecklingen har gått framåt och nu har vi en besökswebb och en plattform som vi kan utveckla på betydligt fler sätt. Vi har sedan tidigare en dialog med aktörer inom besöksnäringen kring hur vi kan vidareutveckla webben och bli ännu mer konkurrenskraftiga som besöksmål och besöksdestination, fortsätter Jonas Karlsson.

På webben finns även en ny evenemangskalender där olika typer av evenemang kan läggas in för att besökaren ska kunna ta del av det som händer på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Kalendern kommer även framåt att innehålla företagsrelaterade evenemang filtrerat till Södertälje kommuns webbportal för företagare. Kalendern är fortfarande delvis under uppbyggnad, vissa funktionsknappar är för tillfället på engelska, men allt kommer inom kort att vara på svenska.

- Vi hoppas att den nya kalendern kommer fyllas av massor av intressanta evenemang framöver, säger Jonas.

För mer information, kontakta näringslivsavdelningen, e-post: naringsliv@sodertalje.se

Här hittar du Södertäljes besökswebb www.destinationsodertalje.se