Nyheter

Inbjudan till digital Frukostklubben 7 maj

2020-04-30

Välkommen till digitala Frukostklubben Torsdagen den 7 maj klockan 12.00 livesänder vi återigen Frukostklubben och temat är ” Vad kan vi tillsammans göra för att stötta våra lokala företagare?”.

Vi kommer gästas av flera lokala företagare, bl.a. de ansvariga initiativtagarna bakom #backasödertälje samt representanter och företagare från Södertälje City. De kommer berätta om sina respektive initiativ och vad vi tillsammans kan göra för att hjälpa våra lokala företagare och hur vi kan samverka mer.

Följ hela livesändningen på facebook.com/naringslivsodertalje. Under programmet har ni möjlighet att chatta med oss live via Facebook och skicka in era frågor direkt till gästerna i studion. Har du frågor du vill ska diskuteras under sändningen kan du även skicka in på förhand till oss via mejl på naringsliv@sodertalje.se. Sändningen kommer också finnas tillgänglig och kan ses i efterhand via våra kanaler.

Om Digitala Frukostklubben
Den rådande situationen med coronaviruset covid-19 gör att vi får mycket frågor från vårt näringsliv i Södertälje kommun. Då vi uppmanas till social distansering har vi inte längre möjlighet att ordna våra ordinarie fysiska möten för vårt lokala näringsliv. Med anledning av det har Näringslivsenheten på Södertälje kommun producerat ett studioprogram som vi sänder live via sociala medier och där vi har möjlighet att interagera med våra tittare. Programmet kommer även finnas tillgängligt i kommunens digitala kanaler i efterhand. Studioprogrammet är ytterligare ett sätt att kommunicera med det lokala näringslivet och få ut viktig information till våra företagare.