Nyheter

Missa inte Frukostklubben 22 oktober

2020-10-12

Missa inte vår digitala Frukostklubben den 22 oktober kl. 09.00 med temat – Ostlänken skapar nya möjligheter för företagen i Södertälje.

 
Trafikverket har fått i uppdrag av regeringen att planera och bygga nya stambanor i Sverige. Med Ostlänken tas det första steget mot nya stambanor vilket kommer att bidra till regionförstoring, regional utveckling och tillväxt. Arbetsmarknaden kommer att förändras, näringslivet får nya möjligheter, bostadsbyggandet kan utvecklas och vi får större möjlighet att bo, arbeta och studera där vi vill.
Vi gästas av:
Joachim Gillow, Trafikverket, som kommer att berätta vad som händer och när, vad det behövs för bemanning och vilka affärsmöjligheter som finns för företagen.
Mats Johannesson, Sbk, Södertälje kommun, kommer att berätta hur Ostlänken kommer att påverka företagen och vad det kommer att innebära för Södertälje kommun.
Charlotta Elliot, ESIC/ Östsvenska Handelskammaren, kommer att berätta om affärsnätverket ESIC för företag och hur man blir medlem. ESIC är ett professionaliserat nätverk för att förverkliga Ostlänken och andra stadsomvandlingsprojekt.
Klicka här för att komma till livesändningen