Nyheter

Stort deltagande på årets första Besöksnäringsträff!

2021-04-28

Det blev succé när Södertäljes besöksnäring träffades på årets första Besöksnäringsträff. Förra veckan bjöd vi in till vår första digitala Besöksnäringsträff för att tillsammans med lokala företagare, föreningar och ideella verksamheter ta nya kliv för att locka besökare till Södertälje.

-Syftet med dessa träffar kan sammanfattas med fyra ord, Samverkan-Kunskap-Inspiration-Framtid.

Vi vill veta mer om besöksnäringens behov, stort som smått. Besöksnäring är alla som på något sätt lockar eller vill locka besökare till Södertälje. Vi vill ha en nära dialog och samverkan så att vi tillsammans kan utveckla besöksnäringen säger Linda Färggren, platsutvecklare Södertälje kommun. 

 

Vi kommer att ha 3 besöksnäringsträffar per år och utöver det så kommer vi även ha Tematräffar. Nedan ser ni kommande träffar:

 

  • Tematräff med tema- Hur ska vi få till fler samarbeten mellan olika aktörer i besöksnäringen? Äger rum digitalt onsdagen den 12 maj, kl. 9:30-11:00. Inbjudan kommer inom kort men du kan redan nu maila din anmälan till: linda.farggren@sodertalje.se

 

  • Besöksnäringsträff med temat- Sommar! Sommarkampanj, Sommarens besöksservice, och sen vill vi veta vad som kommer hända hos er i sommar. Den 3 juni är det dags för nästa besöksnäringsträff, mer information kommer inom kort.

 

 

All info om Besöksnäringsträffarna och Tematräffar kommer även att finnas på kommunens hemsida, under Företagande: https://www.sodertalje.se/foretagande/foretagande/natverk-och-moten/besoksnaringstraffar

 

Varmt välkomna!

Näringslivsavdelningen, Södertälje kommun

För frågor kontakta Linda på mail: linda.farggren@sodertalje.se telefon: 08-5230 6931