Nyheter

Välkommen att delta på vår digitala Frukostklubb i morgon bitti den 8 april

2020-04-07

Med start onsdag den 8 april kl. 09.00-09.30 kommer Näringslivsenheten på Destination Södertälje att starta ett nytt koncept - Digitala frukostklubbar. Ambitionen är att arrangera flera sådana program för att skapa ytterligare forum där våra lokala företagare får möjlighet att ta del av viktig information med anledning av Coronasituationen.

Det första programmet kommer fokusera på vad kommunen gör för att underlätta för våra lokala företag. Gäster i studion är ansvariga tjänstemän från Näringslivsenheten, Samhällsbyggnadskontoret och Telge AB. De kommer att svara på frågor om kommunens stödpaket, vilka frågor som kommer in till respektive verksamhet och vad som görs just nu för våra lokala företagare utifrån kommunens perspektiv. Många företagare upplever nu den värsta krisen någonsin, till följd av Coronaviruset. Det är mycket att tänka på och det finns svåra beslut som behöver tas och därför är det viktigt att få ta del av så mycket information som möjligt.

Ni kommer kunna följa programmet live via facebook på "Näringsliv Södertälje" - och ni kommer också kunna skicka in era frågor till panelen via facebook sändningen.

Direktlänk till sändningen