Hack for Södertälje 2022

Ett hackathon både på plats och online för dig som vill bidra till utvecklingen mot det inkluderande, hållbara och uppkopplade Södertälje

Hack for Södertälje, 5-6 februari 2022

Ett hackathon är ett evenemang där problemlösning står i fokus. Människor jobbar tillsammans och samarbetar för att skapa nya innovativa lösningar på specifika problem under en begränsad tid. Det är en lekfull och effektiv metod för att boosta kreativitet och nya ideer.

Deltagare jobbar tillsammans i grupper för att hitta lösningar på de utmaningar och problem som presenteras. Det är också ett bra sätt att uppmuntra människor att tänka utanför boxen i en trygg och välkomnande miljö.

Hackathons är en av framtidens designmetoder där man kan dra nytta av människor olikheter och jobba med problemlösning på ett roligt, inspirerande och transparent sätt. Hackathons är inte längre endast för programmerare och utvecklare.

Alla kan vara en del av ett hackathon. Mångfald innebär ökad innovation.

 

Konkret betyder det att ni deltagare är indelade i lag som kommer att arbeta tillsammans i 24 timmar för att lösa utmaningarna i tävlingen och sedan presentera sitt bidrag till juryn.

Läs mer om Hack for Södertälje 2022 här