Nyheter

Vi möter potentiella medarbetare på Framtidsmässan

2021-03-19

Framtidsmässan den 25 mars är Sveriges största karriärevent för offentlig sektor och som 2021 blir virtuell. Här hoppas vi, Södertälje kommun, att träffa universitet- och högskolestudenter samt nyexaminerade inom alla olika studieinriktningar från hela landet och marknadsföra kommunen som en attraktiv arbetsgivare.

För studenter är detta ett forum för att lära sig mer om offentlig sektor, söka jobb, praktikplats eller hitta uppslag för uppsatsskrivning och för att få mer kontakt med yrkeslivet.

​Södertälje kommun är med och representeras i den virtuell montern av medarbetare från HR och från utbildningskontoret. I montern finns information, både i text och video, om vägar in till kommunen och sedan finns vi på plats för att chatta och nätverka under dagen.

Patrik Neckman, kompetenskoordinator på utbildningskontoret, vad är din förväntning med mässan?


- Förskola och skola i Södertälje kommun är mycket framgångsrik med goda resultat och nöjda medarbetare. För att fortsätta den här trenden vill vi visa vår verksamhet och knyta till oss ytterligare fantastiska medarbetare.

- När jag tidigare har jag varit på mässor har jag haft många mycket bra möten med blivande förskollärare och lärare. Jag ser fram emot att träffas digitalt i år och berätta mer om våra 59 förskolor, 19 grundskolor och fem gymnasier samt KomVux och Yrkeshögskola.

 

Vill du själv titta in på mässan och träffa oss - använd denna länk