Ex-jobb

Vill du skriva ditt ex-jobb i samarbete med oss på Södertälje kommun? Sök ett av våra två ex-jobbsförslag inom gata och trafik. Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer vi till dig.

1. Utvärdering av hastighetsomläggning
På några av Södertäljes vägar har hastigheten justerats från
50 km/h till 40 km/h och 60 km/h. Nu vill vi veta hur detta efterlevs. Din undersökning kan även kombineras med utvärdering av körbeteende och intervjuer om hur omläggningen uppfattas av trafikanterna.

2. Resvanor i Södertälje
Vad motiverar Södertäljes ut- och inpendlare? Varför reser Södertäljeborna som de gör och hur skiljer det sig mellan faktorer som exempelvis kön, ålder, utbildningsbakgrund och inklomstnivå? Det är några frågor som vi vill ta reda på tillsammans med dig. 

Så här behandlar vi dina personuppgifter:

Södertälje kommun samlar in nedan information (dina uppgifter) från dig för att via e-post kunna undersöka interna möjligheter att bidra till ditt examensarbete. För detta behöver vi ditt samtycke. Det är kommunstyrelsen, Södertälje kommun, 151 89 Södertälje som är ansvarig för hur dina uppgifter behandlas.

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part med undantag för underleverantör och kommunens dataskyddsombud.

Genom att kryssa i rutan godkänner du att dina uppgifter används på ovannämnt sätt och för meddelat syfte. Bekräftelse och besked skickas alltid till den angivna mejladressen. När vi undersökt möjligheten för dig att skriva examensarbete här och meddelat dig om utfallet tas dina personuppgifter bort. Genom att kryssa i rutan samtycker du också till att dina personuppgifter behandlas på sätt som följer av Personuppgiftslagen, PuL fram till den 25 maj 2018 och därefter i enlighet med Dataskyddsförordningenx (EU 2016/679).

Intresseanmälan ex-jobb

Jag vill skriva om...