2016-02-25

Här finns handlingar till Hölö-Mörkö kommundelsnämnds sammanträde den 25 februari 2016. Observera att handlingar till vissa ärenden kan innehålla uppgift om enskild och enligt lag inte får publiceras på internet, handlingar till dessa ärenden kan begäras ut av nämndsekreteraren

1.Mötets öppnande

2.Tjänstgörande ledamöter

3.Protokollets justering

4.Fastställande av dagordning

5.Upphävande av nybyggnadsförbud fastigheterna Kajstenen, Spishällen, Gatstenen m.fl.

6.Upphävande av nybyggnadsförbud fastigheterna Klyvningen, Kantningen, Formningen m.fl.

7.Upphävande av nybyggnadsförbud södra Oaxen

8.Information från samhällsbyggnadskontoret

9.Resultatredovisning betyg 2015 årskurs 6 till 9

10.Komplettering och justering av "Riktlinjer för en trygg skolmiljö med studiero"