2016-04-07

Här finns handlingar till Hölö-Mörkö kommundelsnämnds sammanträde den 7 april 2016. Observera att handlingar till vissa ärenden kan innehålla uppgift om enskild och enligt lag inte får publiceras på internet, handlingar till dessa ärenden kan begäras ut av nämndsekreteraren.

1.Mötets öppnande

2.Tjänstgörande ledamöter

3.Protokollets justering

4.Fastställande av dagordning

5.Upphävande av nybyggnadsförbud fastigheterna Kajstenen, Spishällen, Gatstenen m.fl.

6.Upphävande av nybyggnadsförbud fastigheterna Klyvningen, Kantningen, Formningen m.fl.

7.Upphävande av nybyggnadsförbud södra Oaxen

8.Information från utbildningskontoret

9.Information om projektet hållbar arbetshälsa

10.Information om ny farled