Konstkollo

Äntligen dags för konstkollo! Nytt för i år är heldagskollo under vecka 27 och en specifik satsning på ungdomar intresserade av HBTQIA-frågor vecka 32. Medan under vecka 26 återkommer en gammal goding i repris med friluftsmåleri på Torekällberget under 1800-talsveckan och vi avslutar med vecka 31 i Hovsjö Hub!

Årets kollon kommer att ledas av konstnärerna Ruben Wätte,  Cecilia Neant-Falk, Helena Hildur W och Ronny Bergfeldt, konstnärer med stor erfarenhet av att arbeta med grupper och frågor som sträcker sig ifrån identitet, migration och offentliga rum till tankar kring betydelsen av form och färgexperiment inom konsten idag. 

Det blir helt enkelt ett par riktigt spännande och kreativa veckor! Passa på att anmäla dig innan platserna tar slut! 

VAR:

  • Vecka 26: Torekällberget
  • Vecka 27: Under Tallarna, Järna
  • Vecka 31: Hovsjö Hub
  • Vecka 32: Södertälje konsthall

NÄR: Vecka 26, 27, 31 och 32
SISTA ANMÄLNINGSDATUM: 17 juni

Södertälje kommun samlar in nedanstående information från dig för att ta emot anmälningar till sommarlovsaktiviteter. För detta behöver vi ditt samtycke.

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part med undantag för de föreningar som anordnar sommarlovsaktiviteterna, underleverantör och kommunens dataskyddsombud.  När sommarlovsaktiviteterna är genomförda kommer vi att ta bort personuppgifterna.

Läs mer om Södertälje kommuns hantering av personuppgifter här.

Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att dina uppgifter används som vi har beskrivit.

Intresseanmälan

Samtycke: behandling av personuppgifter