Hip Hop Music Camp 2018

Efter förra årets succé av Music Camp –Hip hop camp 2017 kommer du att även nu i sommar kunna vara med på en vecka fylld med kreativitet!

Är du mellan 10-15 år och nyfiken på hiphop? Vecka 27 i sommar arrangerar Ung Fritid i samarbete med ABF ett dagskollo med inriktning hiphop. Det är till för dig som redan älskar hiphop, eller för dig som är nyfiken och vill testa på. Killar, tjejer och alla däremellan är välkomna att ansöka. 
Du kommer under en vecka få lära dig att skriva texter, rappa, stå på scen & spela in i en proffsig studio. Allt i en trygg miljö tillsammans med hiphop-artister som dina lärare. Det är helt gratis!
Hip Hop Music Camp sker på två ställen samtidigt vecka 27 - ett på Rösberga Fritidsgård i Södertälje och ett på Järna Fritidsgård i Järna. Vi har även delat upp dagarna så att tjejer och killar är i separata grupper. 

Tidsschema Rösberga*:
Killgruppen 9-13
Tjejgruppen 14-18
 
Tidsschema Järna*:
Tjejgruppen 9-13
Killgruppen 14-18
*med reservation för eventuella ändringar

VAR: Rösberga och Järna fritidsgård

NÄR: Vecka 27
SISTA ANMÄLNINGSDATUM: 21 juni

Södertälje kommun samlar in nedanstående information från dig för att ta emot anmälningar till sommarlovsaktiviteter. För detta behöver vi ditt samtycke.

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part med undantag för de föreningar som anordnar sommarlovsaktiviteterna, underleverantör och kommunens dataskyddsombud.  När sommarlovsaktiviteterna är genomförda kommer vi att ta bort personuppgifterna.

Läs mer om Södertälje kommuns hantering av personuppgifter här.

Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att dina uppgifter används som vi har beskrivit.

Intresseanmälan

Samtycke: behandling av personuppgifter