Sommar med Livet bitch!

PowerSommar Inspirerandeoch kul med täljebrudz! Är du tjej och bor i Södertälje, se hit! I sommar har Livet Bitch! peppigt sommarlov tillsammans med Södertäljes brudar. Alla som identifierar sig som tjej och är mellan 12-15 år är varmt välkomna att joina Livet Bitch! härliga sommarlovsaktiveteter.

Detta ljuvliga går av stapeln under tre veckor i sommar. Du som säger oh yes! till detta kommer träffa flera kvinnliga inspiratörer som verkar professionellt inom olika spännande områden. Eller vad sägs om att få möta allt från stjärnor på Stand up-himmelen, balla skådespelerskor eller queens som är riktiga ess på att göra musik? Låter nice va! Du som anmäler dig till detta kommer bli matad med kunskap och inspiration av mästare inom olika kreativa yrken.Du blir coachad att vässa dina egna skills inom teater, stand-up, musikproduktion, dans och mycket mer! Du väljer själv om du vill hänga med oss under en, två eller tre veckor. Och du, det kommer hinnas med mycket soft sommarhäng också med andra sommarlovslediga tjejer!

VAR:  måndag-fredag 12.00-16.00 och platserna som gäller är v 26 på Gamla Flickskolan, v 27 på Tjejhuset samt v 31 på Hovsjö Forum (Hovsjö Hub)

NÄR: Vecka 26, 27 och 31
SISTA ANMÄLNINGSDATUM: 21 juni

Södertälje kommun samlar in nedanstående information från dig för att ta emot anmälningar till sommarlovsaktiviteter. För detta behöver vi ditt samtycke.

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part med undantag för de föreningar som anordnar sommarlovsaktiviteterna, underleverantör och kommunens dataskyddsombud.  När sommarlovsaktiviteterna är genomförda kommer vi att ta bort personuppgifterna.

Läs mer om Södertälje kommuns hantering av personuppgifter här.

Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att dina uppgifter används som vi har beskrivit.

Intresseanmälan