Starka tjejer

Starka Tjejer ger dig som tjej möjlighet att, tillsammans med andra tjejer, jobba för att stärka självkänslan, göra hälsosamma val i livet och finna din egen styrka.

Tjejer kommer att ha möjlighet att träffa andra tjejer från olika delar av Södertälje kommun. Dessa grupper kommer att arbeta med olika teman som exempelvis hälsa/skönhet, mat/kultur & media/marknadsföring. Som avslutning kommer en mässa anordnas, av tjejer för tjejer. Tjejgruppens deltagande i planering inför temadagarna och mässan kommer att bidra till rätt fokus för att få Starka Tjejer. Mässbesökare (endast tjejer del av mässdagen)kommer från Södertälje kommun med omnejd.

VAR: Alla fritidsgårdar

NÄR: februari-oktober 2018 
SISTA ANMÄLNINGSDATUM: Löpande

Södertälje kommun samlar in nedanstående information från dig för att ta emot anmälningar till sommarlovsaktiviteter. För detta behöver vi ditt samtycke.

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part med undantag för de föreningar som anordnar sommarlovsaktiviteterna, underleverantör och kommunens dataskyddsombud.  När sommarlovsaktiviteterna är genomförda kommer vi att ta bort personuppgifterna.

Läs mer om Södertälje kommuns hantering av personuppgifter här.

Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att dina uppgifter används som vi har beskrivit.

Intresseanmälan

Samtycke: behandling av personuppgifter