Sommar på Läslandet!

En tavelutställning.

Sommar på Läslandet!

Välkomna alla familjer med barn! I den öppna familjeaktiviteten levandegör vi en ny bok varje vecka tillsammans med er. Vi högläser och gestaltar boken genom att dramatisera, sjunga, dansa, måla och pyssla. Ditt barn kommer få stärka sig i alla sina språk och hitta nya kreativa sätt att uttrycka sig på. Aktiviteten är gratis och kräver ingen föranmälan.  För barn 3-9 år med medföljande vuxen. I sommar befinner vi oss utomhus i parken bredvid Hovsjö Hub. 

Konstkollo tillsammans med Moderna Museet har år efter år varit ett lyckat samarbete, och självklart vill vi erbjuda den till fler barn i år! Under en hel vecka jobbar vi med konstens alla former och du som kollo-deltagere får möjlighet att testa och utforska ditt konstnärliga sinne utan ramar eller regler. Du behöver inte ha några förkunskaper, kom som du är och med ett nyfiket sinne! Föranmälan krävs, för åldern 10 - 14 år.

Teater - och improvisationskollo 
Det här kollot är för dig som är nyfiken på, eller redan tycker om, att spela teater och göra teaterlekar. I den improviserade teatern övar vi samspel, lyssnande och att ta tillvara vår spontanitet. På ett lekfullt sätt tränar vi teaterns grunder - kroppsnärvaro, fantasi, samarbete, avslappning, röst och koncentration. Fokus ligger på att ha kul samtidigt som vi får tillgång till en massa viktiga verktyg som är bra både i teatern och i resten av livet. 

När: 

  • Teater- och improvisationskollo 19/6 - 22/6
  • Konstkollo med Moderna Museet 3/7 - 7/6

Öppen familjeverksamhet:
Varje tisdag från vecka 24 till vecka 33 kl. 14:00-16:00.

Var: Läslandet Gröndalsvägen 1E.

För vem: Kollo för dig mellan 10-14 år.
Öppna familjeaktiviteten för barn 3-9 år.

För anmälan:

Maila info@lfi.se
Uppge barnets namn, vårdnadshavares namn samt telefonnummer. Ange vilket/vilka kollon som ditt barn vill delta i. 

Bra att veta: Ta på er oömma kläder och ta gärna med en vattenflaska! Vi bjuder alltid på lättare mat.

Kontaktperson:

info@lfi.se

Angela Njim angela@lfi.se

Jessica ortiz jessica@lfi.se 0705475758