Aktuellt Kultur 365

Kultur 365 får två nya PlaymÄkers!

2021-02-12

Kultur 365s team av PlaymÄkers har utökat med 2 stycken! Vi hälsar Clara och Yousef välkomna till teamet som kommer att arbeta tillsammans med tidigare PlaymÄkers Joel och Josefine. PlaymÄkers kommer fortsatt att arbeta i äldreomsorgen, men även ingå i ett samarbete med hemstjänsten för att att kunna möta äldre i hemmet.

Såhär presenterar de nya PlaymÄkers sig sjäva:

Clara
"Mitt namn är Clara Asplund Qviström och jag är tillsammans med Yousef Hassan Kultur 365s nya PlaymÄkers som kommer att jobba tillsammans med Joel och Josefine, som ni redan känner till. Jag är en 22 år gammal kulturkofta som älskar musik och teater och har tidigare jobbat på olika teatrar och diverse kulturprojekt. Förutom musik och teater så tycker jag om hästar och att ta långa skogspromenader. Jag tycker det ska bli superkul och spännande att få jobba som PlaymÄker och hoppas att ni tycker det ska bli lika kul att få träffa mig!"

Yousef
"Hej! Jag heter Yousef Hassan. Förra våren tog jag studenten från Musikgymnasiet Rytmus i Stockholm. Därmed har jag ett intresse av musik och har gärna med mig en fiol någon gång eller plinkar på ett piano. Andra intressen jag har är bland annat basket och fotboll. Jag tycker att det ska bli kul att komma igång som PlaymÄker och träffa er!"