Julstämning 17 december-Fullt!

DET ÄR NU FULLSATT! Det går inte längre anmäla sig till detta event! Nu samlas 300 äldre inför julen och avnjuter god mat, stämning och musik tillsammans. Allt är kostnadsfritt och sker med hjälp av donationer från privatpersoner och företag. Julstämning är något vi skapar tillsammans!

Här kommer information till er som redan har anmält er till Julstämning den 17 december i Trombon, Stadshuset, Campusgatan 26.

Öppning

Vi öppnar upp portarna kl 11.30, men vi startar upp runt kl 12.15 i Trombon. Ni anmäler er i entrén i stadshuset i Kultur 365:s disk. Garderoberna är Estrads garderob på nedre botten. I Trombon, plan 1 möter Hovmästaren upp er och visar ert bord. Vi bestämmer vilken ordning borden går till buffén, som har öppet till kl 14.30.

Om ni får förhinder att komma

Så kan ni överlåta er platsen till en annan person över 70 år. Meddela oss endast om ni har anmält en stor grupp och flertalet inte kommer.

Transporter till och från Stadshuset

NOBINA kommer att köra gratisbussar till och från Stadshuset med linjesträckning och tider som anpassats efter anmälningarna. Bussarna kommer att vara skyltade med ”NOBINA” och med tilläggsskylt ”JULSTÄMNING”. Se busstider i höger kolumn. När återresan är presenteras på Julstämning.

Fri parkering vid Södertälje Järnvägsstation, vid Bangatan. Tänk på att det ganska snabbt kan blir fullt på parkeringen.

Det finns möjlighet till transport med personbil till och från Stadshuset, vi har engagerat volontärer.

Maten

Senapsill, Inlagd sill, Ägghalvor med räkor och majonnäs, Rökt viltkorv, Gravad lax med grovkornig senapsås, Julskinka och senap, Rödbetssallad, Vörtbröd, hårt bröd, vispat smör och lagrad ost. Prinskorvar, Köttbullar, Janssons frestelse, Dillkokt potatis.

Dryck

Cola, Fanta, Ramlösa, lättöl, Jul lättöl, öl , Julöl, vitt vin och rött vin. Allt är gratis men bara 2 alkoholhaltiga drycker/gäst. Det finns kaffe också.

Underhållningen

Buffén avnjuts med sång av Joseph Barabas och Catharina Lindahl. Det blir också underhållning med Owe Lidemalm och Hans Qviström kända från Täljerevyn.

Bandet Rogge Roll duo bjuder upp till dans runt kl 15. Programledare är Sandra Karlung.

Julstämning är ett samarbete

Julstämning är samarbete mellan Moshe Kucukkaya och Södertälje kommuns verksamhet Kultur 365. Moshe har tagit initiativet och samlat ihop pengar från privatpersoner och företag. Kommunen hjälper med lokaler och marknadsföring.

Samarbetspartner: ICA MAXI Vasa marknadsplats, Nobina, Restauranggrossen och Matmästarna.

Insamlingen - videoklipp inför att Moshe skulle bli levande begravd.

Moshe intervjuades inför sin vadslagning. Reportage i Mittmedia.  https://mittmedia.solidtango.com/video/moshe-blir-levande-begravd