Julstämning 17 december

Nu samlas vi inför julen och avnjuter god mat, stämning och musik. Du som är över 70 år bjuds in till julbord och underhållning i Södertälje stadshus. Allt är kostnadsfritt och sker med hjälp av donationer från privatpersoner och företag. Julstämning är något vi skapar tillsammans!

Du som är äldre bjuds på julbuffé, dryck och underhållning. Vi gör julfint och dukar upp med bord på hela Trombon. Totalt blir vi 300 gäster som träffas och firar in julen.

Buffén avnjuts med sång av Joseph Barabas och Catharina Lindahl. Det blir också underhållning med Owe Lidemalm och Hans Qviström kända från Täljerevyn. Bandet Rogge Roll duo spelar och Sandra Karlung är vår programvärd under Julstämning.

  • Tid: söndag den 17 december, kl. 12.00–17.00.
  • Plats: Trombon, Södertälje stadshus, Campusgatan 26.

Anmälan

Anmäl dig och vänner genom vårt formulär. När din anmälan är gjord – senaste den 7/12 – återkommer vi med ett bekräftelsemejl till dig som har ordnat med anmälan.

Anmäler du en hel grupp kan du även mejla k365@sodertalje.se, skriv in namn på samtliga i gruppen och ange ev. alleriger. 

Kom ihåg att tipsa anhöriga, grannar eller andra som kan vara intresserade av att komma.

Vi har bara 300 platser. När sista anmälningsdag dag är klar eller om det är full innan så får man sedan ett brev hem med mer informaton. 

Praktiskt

Lokalen öppnar 11.30. Ni är varmt välkomna redan då, men serveringen börjar 12.00.

Adress: Stadshuset i Södertälje, Campusgatan 26.

Det finns möjlighet till transport med personbil till och från Stadshuset, vi har engagerat volontärer. Behöver du hjälp, ange det i anmälningsformuläret.  

Nobina kommer att köra gratisbussar till och från Stadshuset med linjesträckning och tider som kommer att anpassas efter anmälningarna.

Julstämning är ett samarbete

Julstämning är samarbete mellan Södertälje kommuns verksamhet Kultur365 och Moshe Kucukkaya. Moshe har tagit initiativet och samlat ihop pengar från privatpersoner och företag. Kommunen hjälper med lokaler och marknadsföring.

Insamlingen - videoklipp inför att Moshe skulle bli levande begravd.

Moshe intervjuades inför sin vadslagning. Reportage i Mittmedia.  https://mittmedia.solidtango.com/video/moshe-blir-levande-begravd