Julstämning 15 december 2019

Med underhållning och god mat samlas vi för att värma upp inför julen. Julbuffén arrangerades av Kultur 365 och initiativtagaren Moshe Kucukkaya. Jul skall man fira tillsammans!

Vi gör om förra årets uppskattade arrangemang.

Repris på succén från förra året! Fira in julen med julbuffé och underhållning den 15 december 2019. Med flera buffébord.

Alla över 70 år är välkomna och bjuds på mat och underhållning. Julstämning är något vi skapar tillsammans!

Kom ihåg att tipsa anhöriga, grannar eller andra som kan vara intresserade av att komma.  

Julstämning är ett samarbete

Julstämning är samarbete mellan Moshe Kucukkaya och Södertälje kommuns verksamhet Kultur 365. Moshe har tagit initiativet och samlat ihop pengar från privatpersoner och företag. Kommunen hjälper till med lokaler och marknadsföring.

Tid: söndag den 15 december, kl. 12.30–16.30. (Bara en sittning)

Plats: Quality Hotel Park, Saltsjötorget i Södertälje.

Kom ihåg att tipsa anhöriga, grannar eller andra som kan vara intresserade av att komma.

Allt är kostnadsfritt. Endast kostnad för dryck tillkommer.

Anmälan

Anmäl dig och vänner genom vårt formulär. När din anmälan är gjord – senaste den 5/12. Det kan hända att vi stänger ner anmälningssidan tidigare när det blir fullt! Om ni har skrivit in er på anmälningssidan så är ni anmälda. Ni får ingen bekräftelse senare! Välkommen!

Anmälningsformulär:

Du hittar anmälningsformuläret här. 

Allergi hanteras på plats.

Om du inte har möjlighet att anmäla dej via internet, så finns det möjlighet att anmäla sig genom Södertälje kommuns Kontaktcenter, Besöksadress: Nyköpingsvägen 26
Tfn: 08–523 010 00

Anmäler du en hel grupp (över 10 personer) kan du även mejla k365@sodertalje.se, skriv namn på kontaktperson, (helst e-post ) och namn på samtliga i gruppen, födelseår.