CAMP 65+

CAMP 65+. Hela centrum i rolig rörelse på världens första vintage-kollo den 24 maj kl 10-14

På världens första vintage-kollo fyller vi staden med en lite galen mix av roliga, involverande och sociala aktiviteter för seniorer i ”alla åldrar, hälsor, bakgrunder och livssituationer”.

Camp 65+ kommer tillsammans med sina kreativa medskapare bjuda in till flera sköna tummelplatser i centrum och vi kommer också att erbjuda roliga stråk mellan dessa arenor.

På programmet så kommer det att finnas mängder av festliga programpunkter med bland andra Dansathon, Fulslipsamnesti, Buss Drag-Show, CityMon Go, Gå-fotboll, Rörelse-Bingo, Pensionär Parkour, Vardagsrums-Gym och prova på Nyfika.

Man behöver inte mata duvor när man blivit senior, man kan jaga dem!
Välkommen till världens första vintage-kollo!

Fri Entré

Tid: 10-14

Plats: Mellan Stora Torget och Saltsjötorget, Södertälje Centrum

Arrangör: Kultur 365 i samarbete med Södertälje Centrumförening och Destination Södertälje

Och naturligtvis så vill vi att vi alla lever som vi lär när vi kommunicerar med denna spännande målgrupp. Vid CAMP65+ kommer därför även alla stånd att vara rörliga.

Det kan handla om att man använder en cykel, skottkärra, dragkärra, låda på magen, campingstol m fl som sin rörliga bas.

Då kan man både röra sig till de platser som för stunden har mest antal besökare/deltagare och samtidigt så levandegör man huvudtemat för dagen – rörlighet.

Och man betalar ingenting för att vara medskapare utan man bidrar genom att erbjuda aktiviteter där man bokstavligen interagerar med besökarna genom att exempelvis låta dem få prova saker, berätta om saker, skapa saker, sätta ihop saker, leta efter saker o s v.
Om ni har svårt att komma på kul och genomförbara idéer så hjälper vi gärna till.

Ta kontakt med: Kultur 365 via epost: k365@sodertalje.se