Little Kids Rock

Du som gillar pop, rock och hip hop kan komma och sjunga, dansa och prova på olika instrument. Du behöver inte kunna spela något instrument innan. Om du redan kan spela lite går det också bra. Vi kommer att lyssna på musik, spelar enkla låtar, skriver egna texter, sjunga och ha kul tillsammans.

Du kommer att få prova de vanligaste instrumenten för popmusik:  trummor, klaviatur (el-piano, orgel), elbas och elgitarr. Men mest kommer vi att spela på akustiska gitarrer och sjunga tillsammans.  Alla som deltar på Little Kids Rock-veckan får ett start-kit och du kan även låna hem en gitarr under veckan för att öva på.

Förutom att vi spelar och sjunger tillsammans kommer vi, beroende på vädret kanske se film, grilla marshmallows eller så kanske vi spelar in någon låt i studion eller en video som vi lägger ut på Youtube.

Lämplig ålder är 9-12 år. Aktiviteterna är kostnadsfria och vi bjuder deltagare på lunch. Little Kids Rock-lägret genomförs under vecka 32 (7-11 augusti), kl 10.00-14.30  i Kulturskolans lokaler. Anmälan sker på Kulturskolan mellan 1:a-30:e juni. Eventuella justeringar gällande aktiviteterna publiceras på kulturskolan.sodertalje.se/Kulturskolan/

Ansvariga lärare för Little Kids Rock är Jan Petersson och Michael Alonzo.

Antal platser: 10

Ämnen: Rock- pop-, och hiphopmusik

Plats: Kulturskolans lokaler på Västergatan 4 (kan ev. ändras)