Teaterläger

Bli en stjärna på scen med Södertälje Teateramatörer
Att gå på teaterläger eller inte, det är frågan. Men gillar du att uppträda inför andra eller vill bli bättre på det, då är det här lägret definitivt något för teater dig. Lär dig allt om hur man skapar en pjäs och prova på skådespelaryrket under den här roliga veckan. Vecka 26 för barn 9–11 år på Futurum i Järna. Vecka 27 för 6–8 år på Gamla Flickskolan i Södertälje.

STA kommer under lägret att arbeta med teaterövningar i form av gruppstärkande övningar, samarbetsövningar och improvisationer. Vi kommer även gemensamt att ta fram en pjäs som sedan spelas upp för släkt och vänner på lokal.

Tid och plats

Vecka 26 för barn 9–11 år på Futurum i Järna. Lägret pågår måndag – fredag, kl. 10.00 – 16.00. För vägbeskrivning till Futurum, se länk till Google Maps.

Vecka 27 för 6–8 år på Gamla flickskolan i Södertälje. Lägret pågår måndag – fredag, kl. 10.00 – 16.00. För vägbeskrivning till Gamla flickskolan se länk till Google Maps.

Anmälan

Mejla anmälan till info@sta.nu senast fredagen den 2 juni 2017.

Anmälan ska innehålla:

  • barnets för- och efternamn
  • barnets personnummer
  • mejlladress
  • telefonnummer till målsman
  • eventuella allergier eller sjukdomar

Det finns 10-15 platser per tillfälle och dessa lottas ut, vid speciella önskemål som exempelvis att man önskar gå med en kompis anges det i anmälan. Lunch och mellanmål ingår.

Kontaktuppgifter

Södertälje Teateramatörer, 08-550 637 08, info@sta.nu

Webb: www.sta.nu