Från Broadway till Duvemåla - FLYTTAT!

Från Broadway till Duvemåla

Denna föreställning ska nu spelas onsdag 2 september på Estrad. Här kommer meddelande från producent:

"NYTT BESLUT GÄLLANDE VÅRA EVENEMANG OCH COVID-19 (CORONAVIRUS)

Den 11 mars beslutade regeringen efter rekommendation från Folkhälsomyndigheten att till vidare stoppa sammankomster med över 500 personer. Mer information om beslutet finns på www.regeringen.se och om uppmaningen på www.folkhalsomyndigheten.se 

Då stor del av vår publik är äldre och vi har fått många önskemål om att flytta våra konserter tar vi på Tocca Entertainment AB den rådande situationen på största allvar och vidtar därför åtgärder för att inte utsätta vår publik för onödiga risker oavsett storlek på sammankomst. Detta innebär att vår planerade vårturné med föreställningen "Från Broadway till Duvemåla" kommer att flyttas fram till i höst.

Alla våra biljettköpare kommer att få information om vilket nytt datum som erbjuds under hösten. Köpt biljett på nya datumet gäller på samma stolsplats som ni bokat. Vi har tyvärr ingen möjlighet till återköp av biljetter. Om du har tecknat en avbeställningsförsäkring via biljettleverantören (exempelvis Ticketmaster, Nortic eller Eventim), vänliga kontakta det aktuella försäkringsbolaget för frågor om vad som gäller.

Vi hoppas på vår fantastiska publiks förståelse och hjälp i den svåra situation vi nu befinner oss, där 16 sångare, musiker och tekniker står helt utan inkomst tills dess att vi kan genomföra våra konserter och ge er alla den härliga musikalupplevelse som vi alla sett fram emot!”

Estrad

lördag 25 april 2020, 19:30

Biljetter 595 kr, pens 495 kr.

www.ticketmaster.se eller 077-170 70 70.

Stadsscenens biljettcentrum 08-523 030 80.

Södertäljebyrån 08-523 060 30.

Utöver vanliga öppettider har Estrads biljettkassa öppet från 45 minuter innan föreställning.