Lunchmusik

Lunchmusik - alltid på en onsdag, alltid kl 12:00, alltid fri entré

28 mars: Forever Young  Forever Young består av sju musiker från Södertälje, som har spelat ihop sedan hösten 2014. Alla har sina rötter i den gamla rockmusiken men plockar gärna upp lite nyare låtar och skriver en del själva. Medarr: NBV.

4 april: Vi är på väg  ”Vi är på väg” är en musikföreställning som målar upp en värld där vi är i ständig rörelse såväl geografiskt, inom oss själva, historiskt och musikaliskt. En föreställning av och med Roberto Gonzalez, mest känd som ”Tiden” i AMF-reklamen som har visats på TV i flera år. Roberto Gonzalez är skådespelare som har varit verksam i Sverige i mer än 30 år. Roberto kommer ursprungligen från Frankrike. På scenen står Roberto Gonzales familj: en samling instrument, gitarr, guitalele, ukulele och banjo. Medarr: ABF.

11 april: Wendela FIne  Musikeleverna i årskurs tre gör en föreställning med blandade musikstilar i personliga tolkningar och arrangemang. Från intima ballader till fullt ös. Allt är möjligt när dessa talangfulla ungdomar ställer sig på scenen i sin avslutande del av gymnasieutbildningen. Medarr: ABF. OBS! På Estrad!

18 april: En resa ut i världen med dragspel  Dragspelaren Assar Åberg spelar och berättar om dragspelets betydelse och användning inom olika typer av musik. Visor, kabaréer, gammeldans, jazz, pop, schlager, modern dans och en klassisk chanson ackompanjeras för det mesta i huvudsak med dragspel. Medarr: ABF.

25 april: Kringlan Stompers  Södertäljes ”svängiga gubbar” som spelar glad och trallvänlig musik med fokus på Dixieland. Medarr: ABF.

2 maj: Stadshuskören  Lunchmusiksäsongen avslutas traditionsenligt med stadshusets egen kör under ledning av Niclas Steeve. Vi får en försmak av våren och den kommande sommaren. Sångsolist är Ulrika Zettersten. Medarr: NBV.