Lunchmusik

Lunchmusik - alltid på en onsdag, alltid kl 12:00, alltid fri entré

Alltid på en onsdag – Alltid kl 12.00 – Alltid fri entré

Accordeon Club Stockholm, ESTRAD, 2 okt
Accordeon Club Stockholm skapar svängig musik, allt från storbandsjazz till ABBA i en härlig blandning. Sveriges äldsta dragspelsorkester spelar upp under ledning av Per Romin.
Medarr: ABF.

Göran Wiklund, TROMBON, 9 okt
Pga oförutsedda omständigheter kan inte de tidigare annonserade artisterna Kiral spelar denna vecka. Vi har den stora äran att presentera kände Södertäljeprofilen Göran Wiklund som underhåller med ett spännande och personligt program!
Medarr: NBV.

Ingen lunchmusik
TROMBON/ESTRAD ons 16 okt, kl 12.00.
Ingen lunchmusik denna onsdag.

Ryck och Tryck, ESTRAD, 23 okt
Durspelsbaserad folkmusik med nyckelharpor, sång, kontrabas, munspel, flöjt och eventuellt såg.
Medarr: ABF.

SwingTime – Glimrande musik från jazzens guldålder, ESTRAD, 30 okt
SwingTime hämtar i huvudsak sin inspiration från den glada swingepoken. Förebilder bland andra är den legendariske Lionel Hampton. Hans musik har blivit synonym med svängig, lättlyssnad och dansvänlig. Givetvis har SwingTime en vibrafon med i instrumetuppsättningen.
Medarr: ABF.

Nya Telge Spelmän, TROMBON, 6 nov
Södertäljekvartett med två fioler, dragspel och kontrabas. Repertoaren består av sörmländsk folkmusik och annat som de själva tycker är roligt att spela.
Medarr: ABF.

Carlinges Orkester, TROMBON, 13 nov
”Carlinges Orkester” - bestående av Pelle Ahnlund och Håkan Sandh - är tillbaka på lunchmusiken. De sjunger egna visor med underfundiga texter och målar upp musikaliska bilder om livet som 65+.
Medarr: ABF.

Liza Larsson & Swingville Seven, ESTRAD, 20 nov
Sångerskan Liza Larson är lika hemma i bluesrepertoaren som i ’The Great American Songbook’ och ”Swingville Seven” spelar vad som kallades för mainstreamjazz – d.v.s. lätt uppdaterad swing. Det blir musik av Ellington, Basie, Johnny Hodges, Al Cohn och Buck Clayton m fl.
Medarr: ABF.

Tangenter, bas och tagel, TROMBON, 27 nov
Folkmusiktrion Bohm, Franzén & Jonasson spelar och sjunger egna låtar, andras låtar, nya låtar och gamla låtar av hjärtans lust.
Medarr: ABF.

Ingen lunchmusik
TROMBON/ESTRAD ons 4 dec
Ingen lunchmusik denna onsdag.

Öhrwalls, TROMBON, 11 dec
Öhrwalls konsert består av varierad musik – något för alla! Det blir egna kompositioner samt musik av Bach, Piazzolla, Ramel, Hörberg och Monica Zetterlund. Cecilia Q Öhrwall är ofta anlitad som solist och har skrivit musik till flera TV-produktioner. Cecilia har också gett ut ett flertal CD, bl a med Duke Ellingtons ”Sacred Concerts”. Esbjörn Öhrwall är flitigt anlitad som musiker och har bl a spelat på skivor med Britney Spears, Celine Dion, Pugh Rogefeldt, Mikael Rickfors och Dan Hylander.
Medarr: ABF.

Stadshuskören, TROMBON, 18 dec
Stadshuskören bjuder på en traditionsenlig avslutning på lunchmusiksäsongen, under ledning av Niclas Steeve. Sångsolist är Ulrika Zettersten.
Medarr: NBV.

Hasse och Owe i full frihet, TROMBON, 8 jan
Vårsäsongens lunchmusik drar igång när revyrävarna från Täljerevyn, Hans Qviström och Owe Lidemalm, i full frihet får tillgång till lunchmusikscenen. Kanhända får vi något nummer från någon tidigare revy eller kanske till och med något från årets revy. Hans Qviström, ukulele, gitarr & sång, Owe Lidemalm, gitarr & sång.
Medarr: ABF.

Tommy Löbel Swingband, TROMBON, 15 jan
Tommy Löbel, Sveriges internationelle jazzklarinettist spelar med sitt swingband musik i Benny Goodmans anda. Vi får också höra låtar av Louis Armstrong och andra jazzlegendarer från 30-talet.
Tommy Löbel gör ca 180 spelningar per år och han har spelat fyra gånger på utdelningen av Polarpriset. Till den här konserten har bandet med sig den fantastiske pianisten Pelle Larsson.
Medarr: ABF.