Stadsscenens information i coronatider

Stadsscenen påverkas av coronaviruset. Från och med den 30 mars ställer Stadsscenen in alla filmvisningar och föreställningar och tar en paus på obestämd tid. Köpta biobiljetter kommer att återlösas.

Kära cineaster, operanördar och kulturvänner!

Under rådande omständigheter har Södertälje Stadsscen beslutat följande: Från och med den 30 mars ställer vi in alla filmvisningar och föreställningar och vi tar en paus på obestämd tid.

Vi följer kontinuerligt händelseutvecklingen kring spridningen av coronaviruset och följer regeringens och Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Vi hoppas att alla människor följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer – att stanna hemma om du har förkylningssymtom eller är sjuk. Tack för att du hjälper till att minska virusspridningen i samhället.

Köpta biobiljetter kommer att återlösas.

Behöver ni nå oss gällande biljetter går det bra att skriva till biljettkassan@sodertalje.se eller ringa 08-523 030 80. Vi ber dig ha tålamod om vårt svar dröjer. Väldigt många hör av sig till oss just nu, men vi svarar alla så fort vi kan och hinner.

Håll ögonen öppna för när vi startar verksamheten igen.

Vi saknar er redan och längtar tills vi får välkomna er tillbaka till vår bio- och teatersalong igen.

Massor av scenkonstkärlek från oss och ta hand om er!

//Södertälje Stadsscen 

Allmänt förebyggande åtgärder mot smitta

• En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.

• Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

• Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.


Bra källor för vidare information coronaviruset/Covid-19

Folkhälsomyndigheten

Krisinformation.se

1177.se