Aktuellt

Information i samband med coronaviruset

2020-03-27

Torekällberget håller öppet som vanligt kl 10-16. Undantaget är Lillboden med lek och pyssel som är stängt tills vidare. Situationen kan snabbt förändras. Vi meddelar här om så är fallet.

Regeringens beslut med anledning av Coronaviruset
Regeringen har beslutat om ett förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer, enligt rekommendation från Folkhälsomyndigheten. Detta är en åtgärd för att minska smittspridningen av Coronaviruset.

Vad betyder beslutet för Torekällberget
Torekällberget som park omfattas i nuläget inte formellt av regeln och håller öppet som vanligt tills att något annat anges. Undantaget är Lillboden med lek och pyssel som håller stängt.

Beroende på hur länge förbudet gäller kan Torekällbergets publika evenemang, som 6 Juni och Midsommar påverkas. Vi följer händelseutvecklingen och uppdaterar hemsidan om så skulle vara fallet.

Vad kan du som besökare göra?
Känner du dig frisk är du varmt välkommen att besöka oss. Känner du dig sjuk bör du stanna hemma tills dess att du är frisk. Vi ber även att alla visar hänsyn genom att följa myndigheternas råd (Folkhälsomyndigheten) för att undvika smittspridning och hålla avstånd till varandra.

Kontanter
För att minska risken för smittspridning vill Torekällberget minimera hanteringen av kontanter och vi ser gärna att ni väljer att betala med kort eller svisch.