Södertälje folkmusikfestival

Det bjuds på ett brett program med sång och musik, konserter, dans, föreställningar, workshops, konst, barnaktiviteter och mathantverk.


Fri entré!


Tid

7 september 2019 kl 14:00 – 22:00. Kurser från kl 11.00.

Plats

Torekällberget

Arrangör

ABF Södertälje Nykvarn, Kulturskolan Södertälje, Kanalåret 2019, Torkällberget, Lästringe Låtar och Varma Fötter.

 

Om Folkmusikfestivalen

Södertälje Folkmusikfestival startade 2018. Vårt mål är att om fem år vara en av de etablerade folkmusikscenerna i Sverige. Södertälje Folkmusikfestival är en festival för alla med folkmusik- och dansintresse från alla nationaliteter; festivalen är en mötesplats för gamla och unga, amatörer och professionella, dansare, musiker, konstnärer och sångare från både Södertälje, Sverige och världen.

Festivalen har ett brett program med sång och musik, konserter, dans, föreställningar, workshops, konst, barnaktiviteter och mathantverk. Festivalen äger rum i Torekällbergets historiska miljöer.

För tillresande besökare finns möjlighet att bo på hotell och vandrarhem. Södertälje har bra kommunikationer med såväl tåg och kollektivtrafik från bland annat Stockholm. Har du frågor, kontakta Destination Södertälje, destinationsodertalje.se.

Södertälje folkmusikfestival har ambitionen att vara en så jämställd festival som möjligt och programmet speglar den bredd som kulturstaden Södertälje erbjuder. Festivalen är barnvänlig och har som regel särskilda barnföreställningar och kurser.

 

För frågor om festivalen, kontakta projektledare Cecilia Hilmerby

Email: cecilia.hilmerby@sodertalje.se
Tfn: 076-648 09 30