Allmänhetens åkning

Här kan du se vilka tider ishallarna är öppna för allmänheten och vilka tider som det är tillåtet med klubba. På skolloven har vi längre öppettider för allmänheten.

Klicka på den anläggning som du är intresserad av så kommer tiderna för allmänhetens åkning upp. Tiderna uppdateras kontinuerligt. Om du har en mobiltelefon och vill läsa tiderna måste du efter att du har klickat på länken "scrolla" till höger för att se informationen om puck och klubba.Alla bokade tider (inte bara allmänhetens tider)
 i Ljungbackens ishall hittar ni via denna länk som ständigt uppdateras.Under sportlovet v.9 ligger det inte inlagt specifika tider för vaktmästarnas spolning av isen utan det görs vid behov. Respektera när vaktmästarna ska spola och se till att kliva av isen. Här hittar du alla tider som är för Ljungbackens uterink (även de som inte är allmänhetens åkning). Sidan uppdateras kontinuerligt.


På grund av det varma vädret finns de risk för att isen kan vara dålig. Våra vaktmästare arbetar hårt med att hålla isen i åkbart skick.

Här hittar du alla tider för Månskensrinken (även de som inte är allmänhetens åkning). Sidan uppdateras kontinuerligt.

Torsdagar kl 09.00 - 14.30

Här hittar du alla tider för allmänhetens åkning på BST-rinken. Sidan uppdateras kontinuerligt.