Nyheter

Anmäl dig till Hack for Södertälje

2022-01-21

Hack for Södertälje börjar med stora steg att närma sig! Hack for Södertälje är ett 24-timmars onlinehackathon som hålls under Science week 2022, 5-6 februari.

Hack for Södertälje har dragit till sig mycket uppmärksamhet från hela Sverige men även runt om i världen. Idag har hacket fått in anmälningar från nio olika länder, bland annat från Danmark, Norge och USA.

– Hack for Södertälje handlar om att samla människor med olika kompetenser under 24 timmar för att adressera specifika utmaningar. Man får tillgång till en 20 tal experter som hjälper teamet i under resan. Det viktigaste är att man vill verkar för en förbättring i samhället, säger Tony McCarrick, chef för digitaliseringsenheten.

Under Hack for Södertälje 2022 har du även chansen att vinna fina priser! Utöver all fantastisk kompetens som kommer att finnas tillgänglig under hackets gång finns det även en total prispott på 99 000 kr som kommer att delas ut till vinnarna.

Läs mer om Hack for Södertälje 2022 här.

I filmen nedan ser du Louise Gottlind som är digitalstrateg på omsorgskontoret prata om varför hon engagerar sig i Hack for Södertälje.

Louise berättar om hennes deltagande i Hack For Södertälje