Jobba tillsammans för ett bättre Södertälje!

Jobba tillsammans för ett bättre Södertälje!

Hack for Södertälje är ett 24-timmars online hackathon som arrangeras av Södertälje kommun och Södertälje science park under Science week 2022. Temat för Hack for Södertälje 2022 är “Det inkluderande, hållbara och uppkopplade samhället” och tanken är att komma på bra idéer som ska användas för göra Södertälje till en ännu bättre stad.

Hack for Södertälje har dragit till sig mycket uppmärksamhet från många företag och personer i hela Sverige men även andra länder. De tidigare 12 partners har idag blivit hela 15 stycken med Governo, Telge och Södertälje City som nya partners.

Nu kan du som är över 16 år och är intresserad av att göra Södertälje till en ännu bättre stad anmäla dig till Hack for Södertälje 2022! Anmäl ett team med vänner, kollegor, familjemedlemmar eller kanske klasskamrater, eller så kan du anmäla dig själv till hacket och bli matchad i ett team av oss. Alla är välkomna oavsett teknisk kompetens! Med hjälp av våra kunniga coacher kan alla vara med och skapa morgondagens Södertälje.

Du som deltar i hacket väljer att arbeta med någon av de tio utmaningar som finns att lösa. De flesta av dessa utmaningar har koppling till tekniska lösningar som IoT, AI och öppna data, men det finns också några som handlar om till exempel kommunikation.

Vad är ett hackathon?

Ett hackathon är en problemlösningstävling som handlar om att arbeta i grupp och tävla om att komma på bästa lösningen på någon av de utmaningar som ingår i hackathonet. 

Anmäl dig redan idag till att vara med i Hack for Södertälje 2022!