Nyheter

Ny besökswebb för Södertälje

skärmdump som visar södertäljes nya besökswebb

2021-07-02

Södertälje kommun har sedan tidigare en officiell besökswebb. Den har nu fått ett ansiktslyft och bättre tekniska möjligheter.

- Den förra webben var cirka sex år gammal, så det var dags att se över den, säger Jonas Karlsson, näringslivschef och ansvarig för näringslivsavdelningen som administrerar besökswebben.

- Vi hoppas att besökare, inklusive södertäljebor som vill hitta nya upplevelser på hemmaplan, kommer att gilla webbplats nya utseendet och innehåll. Vi ser gärna att den som har tips och tankar kring ytterligare innehåll för webben hör av sig till oss, så att vi kan tips vidare, fortsätter Jonas Karlsson.

Ny evenemangskalender

På webbplatsen finns även en ny evenemangskalender. Där kan olika typer av evenemang läggas in för att besökaren på ett enkelt och lättillgängligt sätt ska kunna ta del av det som händer. Kalendern är fortfarande delvis under uppbyggnad, vissa funktionsknappar är för tillfället på engelska, men allt kommer inom kort att vara på svenska.

- Vi hoppas att den nya kalendern kommer att fyllas av massor av roliga evenemang framöver när restriktioner lättar, säger Jonas Karlsson.

Har du frågor

För mer information, kontakta näringslivsavdelningen, e-post: naringsliv@sodertalje.se

Här hittar du besökswebben

Här hittar du Södertäljes besökswebb: www.destinationsodertalje.se