Nyheter

Polisen och kommunen pratar om samverkan för ett tryggare Södertälje

Robil Haidari, näringslivsstrateg, Anna Flink kommunens säkerhetschef och polisen Magnus Köhler.

2021-01-21

Missade du morgonens digitala frukostklubb? Du kan se den i efterhand och höra diskussionen kring hur Södertälje kommun arbetar målmedvetet tillsammans med olika myndigheter för att förebygga brott och öka tryggheten i kommunen.

Lyssna till kommunens säkerhetschef Anna Flink och Magnus Köhler, operativ koordinator för Södertälje lokalpoliskontor som pratar om hot, gemensam bild av trygghetsfrågor för Södertäljes företagare och vikten av samverkan mellan polis och kommun kopplat till tillsyn av näringsverksamhet. Robil Haidari, näringslivsstrateg är den som ställer frågor och håller i sändningen.

Här kan du se sändningen av frukostklubben 21 januari

Frukostklubben 21 januari 2021

Frukostklubben 21 januari 2021

Om frukostklubben

Destination Södertälje arragerar frukostklubbarna tillsammans med Södertälje kommun, Stockholms handelskammare och Företagarna Södertälje/Nykvarn. Syftet med Frukostklubben är att erbjuda en mötesplats för företagare för information och inspiration. Inbjudan kommer per mail inför varje tillfälle.

Frukostklubben har blivit digital

Under våren 2020 blev Frukostklubben digital istället för att ha riktiga träffar på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

Läs mer om näringsliv Södertälje, frukostklubbar, andra evenemang, anmäl dig till nyhetsbrev på: www.sodertalje.se/foretagande