Fortbildningsdagar Reggio Emilia Institutet

I samband med invigningen av Bordercrossing den 1 och 2 mars kommer Francesca Manfredi och Federica Castrico att hålla föreläsningar om värdet av ateljén i förskolan. Under utställningens gång kommer även fortbildningsdagar att erbjudas vid tre tillfällen, i samarbete mellan Södertälje kommun och Reggio Emilia Institutet.

Under invigningsdagarna den 1 och 2 mars mellan kl. 13-17 kommer Francesca Manfredi och Federica Castrico, ateljeristor från Reggio Emilia, hålla en föreläsning med titeln "Om värdet av ateljén i förskolan".

Under utställningens gång kommer även en fortbildningsdag att erbjudas vid tre tillfällen; 9 mars, 3 april och 11 april. Det är en heldagsfortbildning (kl. 9-16) där förmiddagen består av föreläsningar (Ulrika Carlgren och Monica Eckervig från Bergviks förskola i Södertälje kommun samt Lovisa Sköldefors, pedagogista på Reggio Emilia Institutet) och där eftermiddagen består av besök i utställningsdelen samt workshop i stadsateljén.

Mer information om innehåll och pris finns på Reggio Emilia Institutets hemsida, där även bokning sker. Klicka på logotypen nedan för att komma direkt till Institutets webbplats. Länk till Reggio Emilia Institutets hemsida