Hyr våra lokaler

Vi hyr ut våra fina, miljövänliga lokaler till kommunen, företag och föreningar som vill träffas i en avslappnad och trevlig miljö.

Naturskolan (för upp till 40 personer)

Framgångsrika möten mellan människor kräver inspirerande miljöer.

Vi kan erbjuda konferenslokaler mitt i naturen men nära staden.

Naturcentrums lokaler ligger vackert där skogen och hagen möts, med fågelsång och vild natur runt knuten.  Huset är från slutet av 90-talet och är rakt igenom byggt med tanke på hållbar utveckling, med återvinningsbara material, kretsloppslösningar och miljövänliga färger som följer naturens egen harmoni.

Det finns två större rum, ett för konferens med smartboard och pc-kanon, och ett rum med öppna golvytor och braskamin. I våra lokaler finns även ett väl utrustat kök för egen mathållning.

Det finns flera trevliga sittplatser i trädgården och fina stigar för walk-and-talk-möten i omgivningarna.

Pris för lokal 2500 kr/dag (halvdag 1750 kr)

Kommunal verksamhet och föreningar hyr för 1000 kr/dag (halvdag 750 kr)

 

Mora torp (för upp till 15 personer)

Möte i nuet i en miljö från förr.

Moratorp är ett gammalt välbevarat torp som ligger mitt i Lina naturreservat, bland gärdesgårdar, hagmarker och fornlämningar. Lätt att komma till, både kommunalt och med bil. Torpet värms upp med elelement, men man kan även tända en härlig brasa i kaminen. Inget vatten eller toalett, däremot ett utedass i trädgården.

Pris för en dag i torpet: 500 kr/dag

Skolklasser lånar torpet gratis.

 

Välkomna att höra av er till oss om ni vill boka någon av lokalerna eller har andra frågor. Våra kontaktuppgifter hittar ni på startsidan.