Nyheter

Undervisning på distans hösten 2020

2020-08-06

Med anledning av Coronasituationen anpassas all klassrumsledd utbildning till undervisning på distans i olika former.

Fortsatt undervisning på distans hösten 2020

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vuxenutbildningen i Södertälje från och med den 18 mars anpassat all utbildning till undervisningsformer som undviker smittspridning. Detta gäller för samtliga utbildningar arrangerade av Södertälje vuxenutbildning, alltså SFI, grundläggande och gymnasiala utbildningar, även dig som ansökt till kurser med undervisning i klassrum. Datum för återgång till lektioner i klassrum är inte satt. Vi inväntar Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Undervisning på VUX Södertälje i Coronatider

Nyheter om det nya coronaviruset i Sverige på english, العربية, suomeksi, Soomaali, فارسی|دری, Kurmancî, سۆرانی, davvisámegilli, romani, meänkielelä och på lätt svenska.

Övergripande information med anledning av coronaviruset på sodertalje.se

Övergripande information med anledning av coronaviruset på Sveriges Radio

Nivåtest

Nivåtest för svenska, engelska och matematik genomförs just nu på distans. Vid nivåtest använder du din egen dator. 

Nivåtest

Viktigt att du läser information

Du som är elev hos Södertälje vuxenutbildning får information av din lärare om hur distansundervisningen kommer att gå till. Vi ber dig att ta del av informationen som ges på Vklass samt att regelbundet läsa mejl.

Förändrade kontaktvägar

Vi har förändrat våra kontaktvägar för allas säkerhet. Våra stödfunktioner och drop in-möjligheter som reception, SFI-inskrivning, studievägledning, webbstuga och karriärvägledning är stängda för besök men du når våra handläggare via telefon och mejl. 

Kontaktuppgifter till Södertälje vuxenutbildning

Kontaktuppgifter till externa utbildningsanordnare