Hjälp med ansökan

Tycker du att det är svårt att göra din ansökan så hjälper vi dig. Du kan kontakta oss via mejl, telefon eller besöka vår webbstuga. Längre ned på sidan hittar du en lathund som du kan ladda ner och en instruktionsfilm som guidar dig.

Frågor om ansökan

Ansökan till kurser och utbildningar gör du via vår digitala kurskatalog/webbansökan. Där kan du läsa om hur du ska göra för att ansöka och hur du skapar ett användarkonto. Det måste du ha för att kunna göra en ansökan. 

Obs! Glöm inte att lämna in kopia på betyg från tidigare studier. Du kan scanna in betygen direkt i din ansökan eller skicka dem per post. Det går också bra att lämna betygskopiorna direkt i vita brevlådan utanför vuxenutbuildningen i Södertäljes reception på Västergatan 2.

Har du frågor som rör din ansökan kan du kontakta oss via mejl, telefon eller besöka våra drop in.

Öppettider och kontaktuppgifter

Personlig hjälp på webbstugan

Tycker du att det är svårt att göra ansökan på egen hand hjälper vi dig. På webbstugan har vi handledare som guidar dig och datorer som du kan använda. Det är viktigt att du har skapat ett användarkonto innan du kommer till webbstugan.

Öppettider till webbstuga

Snabbguider och instruktionsfilm

För dig som behöver lite extra stöd kan ta hjälp av våra snabbguider som du kan ladda ned här. Du kan också få en guidad tur genom att titta på instruktionsfilmen nedan.

Guide för webbansökan

Guide för att skapa studerandekonto

Studievägledning

Behöver du vägledning och hjälp få hjälp med att planera dina studier eller hur du ska nå önskad examen eller yrke kan du kontakta våra studievägledare. Du når dem via mejl, telefon eller genom att besöka våra drop in.

Öppettider och kontaktuppgifter