Nyheter

Vinnare av utmärkelsen Årets Kringelställe gick till Anders Eldö och Kristina Holmsen som driver restaurang Vildvux
2024-04-16 Vildvux vinner utmärkelsen Årets Kringelställe

Södertäljes medborgare har utsett restaurang Vildvux till årets kringelställe. Med sitt fokus på ekologiska och närproducerade råvaror samt en trevlig atmosfär har Vildvux blivit en favorit hos många Södertäljebor.

2024-04-03 Finalisterna till Årets Kringelställe är klara

Södertäljes medborgare har sagt sitt och nu är de fem finalisterna till utmärkelsen Årets Kringelställe klara. Rösta på din favorit senast den 10 april och var med och påverka vilket ställe som förtjänar att hyllas lite extra vid galan under Södertälje Företagardag.

Under Södertäljegalan delades det ut pris till Årets Kringelställe.
2023-02-06 Pristagarna på Södertäljegalan 2023

Den 3 februari arrangerades årets upplaga av Södertäljegalan på restaurang Snäckviken. Under kvällen delades fyra priser ut: Årets Cityföretag, Årets Företagare, Årets Nyföretagare och kommunens nya pris Årets Kringelställe där vinnare var Nyvaket Café och dess ägare, Sari Tolfmark, se bilden.

2023-02-06 Se reprisen på vår programpunkt "Hållbarhet som konkurrensfördel för företag"

Klimatomställningen utifrån de globala målen är en viktig del av vårt samhälle idag. Inte minst inom näringslivet där utvecklingen inom hållbart företagande går snabbt.

2023-02-01 Politikerbesök på Sörbro Gård i Vårdinge

Politiker, tjänstepersoner och LRF var med och träffade mejeribonde Arthur Borghs på Sörbro gård i Vårdinge.

2023-01-24 Besök mässan på Södertälje Företagardag

Företagardagen är äntligen tillbaka! Fredagen den 3 februari, mitt under Science Week, träffas det lokala näringslivet, kommunrepresentanter, organisationer och allmänheten på Södertälje Science Park. Dagen består av tre delar: Frukostklubben, företagsmässan och Södertäljegalan.

Uppträdanden på scen under Södertäljegalan 2019.
2023-01-20 Södertälje Företagardag tillbaka – som en del av Science Week

Efter en paus på tre år arrangeras nu Södertälje Företagardag den 3 februari som en del av Science Week på Södertälje Science park. Företagardagen består bland annat av en mässa med över 40 utställare och Södertäljegalan med underhållning, middag och utdelning av utmärkelser.

2023-01-18 Missa inte att boka din biljett till Södertäljegalan

Södertäljegalan är en del av Södertälje Företagardag och arrangeras i samband med Science Week. Galans syfte är att stärka det lokala företagsklimatet och uppmärksamma och lyfta fram företag, organisationer och människor som gör något bra för Södertälje.

2023-01-17 Rösta fram Årets kringelställe!

Nu är finalisterna klara till kommunens nya utmärkelse: Årets kringelställe. Rösta på din favorit senast den 27 januari. Vinnaren avslöjas på Södertäljegalan i samband med Södertälje Företagardag och Science Week den 3 februari 2023.

2023-01-10 Missa inte vår programpunkt under Science Week den 3 feb

- Hållbarhet som konkurrensfördel för företag Utvecklingen inom hållbart företagande går snabbt nu. Under detta program så kommer du att få ta del av hur hållbarhetsarbetet kan stärka konkurrenskraften och lönsamheten för ditt företag.