Besök mässan på Södertälje Företagardag

Företagardagen är äntligen tillbaka! Fredagen den 3 februari, mitt under Science Week, träffas det lokala näringslivet, kommunrepresentanter, organisationer och allmänheten på Södertälje Science Park. Dagen består av tre delar: Frukostklubben, företagsmässan och Södertäljegalan.

Syftet med Södertälje Företagardag är att skapa en mötesplats och inspirerande plattform där aktörer möts och tillsammans stärker Södertäljes företagsklimat, varumärke och attraktionskraft. Företagardagen anordnas av Näringslivsavdelningen Södertälje kommun i samarbete med Företagarna Södertälje/Nykvarn.

Södertälje Företagardag startar i år med Frukostklubben som bland annat innehåller inspirationsföreläsning, intervju med företagare och tal från lokala folkvalda politiker.

Tid: 08.30 – 09.45, frukost serveras från kl. 08.00.
Plats: Restaurang Snäckviken, Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 12.

 

Därefter hålls företagsmässan mellan klockan 10.00-13.00. Drygt 40 utställare deltar. Se alla utställare här. Det är allt från stora företag som AstraZeneca, Scania, Schenker, till mindre företag som Myssjö Gård och Veteranpoolen. Representanter från Södertälje kommun finns på plats samt flera olika bolag inom Telge.

Datum: fredagen 3 februari 2023
Tid: 10.00 – 13.00
Plats: Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 12

Fri entré för alla besökare

 

Varmt välkomna!

 

Flytt från Scaniarinken till Södertälje Science Park

Tidigare år har frukostklubben och mässan varit på Scaniarinken, i år flyttar de in på Södertälje Science Park, och blir en del av Science Week den 1-3 februari. Det är ett årligt samhällsforum om hållbar utveckling, hållbar produktion och stadsutveckling. I år genomförs ett 60-tal kostnadsfria liveseminarier och workshops - både digitalt och på plats, Södertälje kommun är medarrangör och har flera programpunkter, läs mer: Science Week program