Missa inte vårt senaste Nyhetsbrev!

Näringslivschefen har ordet Nu tycker jag vi slår fast att våren är här och trots den fortsatta oron i världen så har vi en spännande tid framför oss med mycket som är på gång i Södertälje.

Framöver kommer vi bjuda in till både digitala och fysiska aktiviteter. Vi försöker nyttja det bästa från de olika formaten och gör vårt yttersta för att möta era önskemål om mötesplatser. På företagarlunchen och Frukostklubben ses vi fysiskt igen medan vi har bland annat besöksnäringsträff i ett digitalt format. Kom gärna med fler tankar och idéer om hur vi kan skapa fler forum för att mötas!

De senaste veckorna har flera Södertäljeföretag uppmärksammats och fått ta emot priser. Stort grattis till Er! Ni gör skillnad för Södertälje och är på många sätt förebilder och en inspirationskälla för oss alla. Läs mer om pristagarna nedan.

Från år av social distans till en verklighet där vi äntligen kan ses på riktigt igen, det är lite ovant men jag ser verkligen fram emot att mötas i verkliga livet och göra skillnad med er.

Tillsammans gör vi Södertälje ännu bättre!

Jonas Karlsson

Näringslivschef

Läs Nyhetsbrevet i sin helhet här