Nyhetsbrev mars 2022

Missa inte vårt senaste Nyhetsbrev!

Näringslivschefen har ordet 

Det är ett oroväckande världsläge och jag möter många som undrar vad vi kan göra. Jag tänker att vi kan bidra på flera sätt, givetvis med tankar och omtänksamhet till de drabbade i Ukraina men vi har också ett antal lokala initiativ och insamlingar som gör skillnad för de som behöver det mest.

Det är många intryck att bearbeta och kontrasterna är stora men jag ser ändå med tillförsikt fram emot våren. Det är mycket på gång i Södertälje och vi har trots allt en spännande vår framför oss.

Året kick-startade med Science Week som fick en stor uppmärksamhet runt om i världen. En uppmärksamhet som visade upp ett starkt och attraktivt Södertälje i framkant.

Under årets första frukostklubb, på temat upphandling, diskuterades bland annat vikten av ökad dialog med näringslivet. Många bra inspel som vi tar med i det fortsatta förbättringsarbetet.

Årets cityföretag korades förra veckan, Actic Sydpoolen. Stort grattis till ett starkt företag som med engagemang och öppenhet bidrar till utvecklingen i Södertälje. Länk till sida https://sodertaljecity.se/arets-cityforetag-2021/

Tillsammans, det är framgångsnyckeln. Kommunen måste vara på tårna och du som företagare i Södertälje är viktig när vi tar steg framåt. Nu ser jag fram emot att träffas, att mötas i verkliga livet och göra skillnad med er.

Tillsammans gör vi Södertälje ännu bättre!

Jonas Karlsson

Näringslivschef

Läs Nyhetsbrevet i sin helhet här