Missa inte att boka din biljett till Södertäljegalan

Södertäljegalan är en del av Södertälje Företagardag och arrangeras i samband med Science Week. Galans syfte är att stärka det lokala företagsklimatet och uppmärksamma och lyfta fram företag, organisationer och människor som gör något bra för Södertälje.

Program

18.00–19.00 Förmingel
19.30–22.30 Galamiddag med underhållning och utdelning av utmärkelser
22.30–01.00 Efterfest

Det blir en fullspäckad kväll med bred underhållning – det blir sång, musik, dans och komik. Moderator är Lasse Karlsson, konferencier och stå-upp-artist. Programmet består bland annat av:

  • KubaDance Company, dansskolan i Södertälje - förbered dig på unik och underbar energi
  • Mezzopotelge, Södertäljebaserad musikgrupp som bjuder på orientaliska toner
  • El Sistema, orkesterskola med elever från kommunala skolor i Södertälje

Fem olika utmärkelser delas ut under kvällen

Årets Företagare

Värd: Företagarna Södertälje/Nykvarn

Beskrivning: Delas ut till en företagare som under året utfört en prestation i sin kommun och genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Duktiga företagare bidrar genom sina idéer och sitt arbete till att samhället utvecklas.

Årets Nyföretagare

Värd: NyföretagarCentrum Södertälje Nykvarn Salem

Beskrivning:  Delas ut till det företag (ej äldre än tre år) som tillsammans med NyföretagarCentrum genomarbetat sin affärsplan. Affärsidén skall vara utvecklingsbar och företaget ska vara en god förebild, visa uthållighet, engagemang och mod.

Årets Cityföretag

Värd: Södertälje City

Beskrivning:  Utmärkelsen ska uppmärksamma och lyfta företag som arbetar aktivt för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell och välkommande service skapar nöjda kunder och besökare som får en positiv känsla och koppling till Södertälje.

Årets Telgebragd

Värd: Länstidningen Södertälje

Beskrivning: Telgebragden är Södertäljeidrottens stora pris och går till den lokala idrottare eller förening som svarat för årets främsta prestation. Telgebragden har delats ut av Länstidningen sedan 1950, då friidrottaren Ragnar Lundberg mottog den allra första plaketten.

Årets Kringelställe

Värd: Södertälje kommun

Beskrivning: Södertälje kommun delar ut pris för att premiera en plats eller en entreprenör med en verksamhet som är uppskattad och lockar besökare, såväl södertäljebor som externa besökare, kort och gott ett ”smultronställe” i Södertälje. Syftet är att uppmärksamma och uppmuntra platser och entreprenörer som bidrar till att göra Södertälje till en attraktiv kommun.

 

Biljetter

Pris per biljett: 995 kr (inkl. moms). Antalet biljetter är begränsade. Först till kvarn gäller.

Boka din galabiljett


Klädsel

Mörk kostym

 

Läs mer om Science Week den 1 – 3 februari

Missa inte Science Week, ett årligt samhällsforum om hållbar utveckling, hållbar produktion och stadsutveckling. Under tre dagar erbjuds ett 60-tal kostnadsfria liveseminarier och workshops, både digitalt och på plats i Södertälje Science Park . Läs mer på: https://scienceweek.se/program/