Välkommen till lunchseminarium 17 november 2022

Vi bjuder in företagare, politiker och tjänstemän till ett lunchseminarium om hur klimatomställningen kommer att skapa stora möjligheter för de företag och kommuner som är delaktiga.

Det handlar om att utveckla och framtidssäkra affärer och fortsätta vara konkurrenskraftig samtidigt som företaget bidrar till klimatomställningen. Vi måste alla arbeta för en hållbar framtid och det bästa resultatet blir om vi gör det tillsammans. 

Program

  • Inledning kommundirektör Stefan Hollmark.

  • Moderator Per Lejoneke Prioriterat (även ordförande i Företagarna Nacka Värmdö) berättar om omställningen som risk och möjlighet för små- och mellanstoraföretag. 

  • Linnéa Engström hållbarhetsexpert och fd EU-parlamentariker berättar vad som händer närmast på EU-fronten och vilken uppbackning företagen kan få från EU.

  • Charlotte Gustavsson verksamhetschef StyrelseAkademien Stockholm berättar om vikten av en klimatkompetent styrelse som omvärldsbevakar för att hitta och utveckla nya affärer och modeller.

  • Paneldiskussion med Telge Återvinning, Foria, Ocab och Ica Maxi berättar hur de arbetar med hållbarhet och hur de samverkar med andra företag för att minska sina klimatavtryck. 

Tid och plats

Datum: 17 november 2022

Tid: kl. 11.15-13.00. Lunch serveras från kl 11.15.

Plats: Trombon, Södertälje kommun, Nyköpingsvägen 26

Välkomna!

ANMÄL DIG HÄR