För utställare

Text Kompetensmässa 2022

Nu är det dags att anmäla sig som utställare till Södertäljes Kompetensmässa 30 september 2022

Mässan riktar sig till alla företag som har följande behov:

  • Företag med rekryteringsbehov.
  • Bemannings- och rekryteringsföretag som vill etablera nya företagskontakter och slussa arbetssökanden rätt.
  • Till alla utbildningsföretag i regionen som vill marknadsföra utbildningar och träffa potentiella sökanden till sina utbildningar.

Plats: Södertälje Science Park

När: Fredag den 30 september

Tid: kl. 10- 12,30

Anmälan: Anmälan dig så fort som möjligt då det är begränsat antal utställarplatser men senast fredag den 9 september till maria.carapi@sodertalje.se

Pris: Kostnaden för att delta är 2,500 kr exkl. moms. I priset ingår internetuppkoppling och elsladd samt 1 ståbord per utställare.

Medtag: Ni behöver bara ta med er roll-ups, informationsblad och giveaways. 

Som utställare är du välkommen från kl.08.00 för att installera dig. Vi bjuder på frukost från kl. 08.00 och 08.30 startar frukostklubben med gästföreläsare.

Anmälan sker till: maria.carapi@sodertalje.se

Kompetensförsörjningen blir ett allt större problem då företagen har allt svårare att hitta personal med rätt kompetens. 

Det är många aktörer i Södertälje som nu hjälps åt för att gemensamt arbeta för en god kompetensförsörjning utifrån företagens behov. Kompetensmässan är ett viktigt steg i den riktningen.

Vår förhoppning är att mässan skall växa med både besökare och utställare och bli ett återkommande event. Sist hade vi runt 500 besökare och i år siktar vi på ännu fler.

Tillsammans erbjöd företagen som ställde ut över 1500 tjänster och utbildningsföretagen erbjöd drygt 1700 utbildningsplatser.

Välkommen att delta på Kompetensmässan!