Tips och inspiration i ny vinterguide

bild som visar qr-kod som leder till besökswebben.

Vintern är här och med den massor av upplevelser för både stora och små. För att sprida information och inspiration om vad som finns att göra finns nu en digital vinterguide på Södertäljes besökswebb. Det finns även en ny, QR-kod som leder till besökswebben.

Marknader, konserter och krispiga vinterdagar med mys både inom- och utomhus – vintern erbjuder så mycket. Syftet med den digitala vinterguiden som tagits fram av näringslivavdelningen är att tipsa om upplevelser och aktiviteter som finns i kommunen. Guiden är självklart också laddad med många juliga aktiviteter.

Läs guiden här: https://www.destinationsodertalje.se/se-gora/vinterguide/

QR-kod skickas till föreningar i Södertälje

Förutom vinterguiden har även en ny QR-kod med vintertema tagits fram, den som scannar koden med sin mobiltelefon landar direkt på besökswebben och guiden. Tillsammans med kultur- och fritidskontoret kommer näringslivsavdelningen att skicka ut QR-koden till föreningar i Södertälje kommun.

Fortsättning på sommarens satsning

Det var i somras som näringslivsavdelningen började satsa på QR-koder för att underlätta för besökare att få mer information och inspiration om upplevelser i Södertälje. Projektet blev lyckat, så nu fortsätter arbetet. Läs mer om sommarens QR-koder här: https://www.sodertalje.se/foretagande/foretagande/nyheter/qr-koder/

- QR-koderna i somras slog så väl ut att vi fortsätter att arbeta med dem. I vinterguiden har vi samlat både juliga och vintriga tips på vad man kan göra i Södertälje. Det är jättekul att kunna erbjuda aktörer möjlighet att sprida information om guiden via den nya QR-koden som har fått ett mer vintrigt utseende, säger Linda Färggren, projektledare för QR-kodssatsningen.

Du som besöker Södertälje City kan se QR-koden som en del av juldekoren i ett skyltfönster på gågatan/Storgatan.

QR-koden kan beställas

QR-koden finns att beställa kostnadsfritt från näringslivsavdelningen, kontakta Linda Färggren, e-post linda.farggren@sodertalje.se