Swedish Workshop

Södertälje kommun tillsammans med Visit Stockholm står värdar för 2024 års Swedish Workshop som är en återkommande mötes- och marknadsplats mellan Sveriges turistnäring och utländska researrangörer. Syftet är att skapa och utveckla nya kontaktytor och generera affärer.

Mässan är en branschmässa som riktar sig mot företag och destinationer som säljer exportmogna produkter till internationella researrangörer i Europa, Kina och USA. Swedish Workshop är Visit Swedens största och viktigaste arrangemang som lockar deltagare från researrangörer från de internationella researrangörerna som möts av personer från destinationer, boendeanläggningar, upplevelseföretag och transportörer från hela Sverige.

Delta på Swedish workshop 2024

Program och detaljer för Swedish Workshop 2024 håller på att växa fram och kommer att presenteras på Visit Swedens sajt under hösten / vintern 2023. Ett omåttligt populärt inslag är de presentationsresor till destinationer runt om i landet, som brukar möjliggöras för Swedish Workshops deltagare. Som deltagare är detta ett bra tillfälle att knyta nya kontakter och presentera utbudet för researrangörer som arbetar med privatresor runt om i världen

Vill du som besöksnäringsföretag presentera dina produkter för internationella researrangörer och delta på Swedish Workshop 2024? Klicka här för mer information. 

Södertälje kommuns näringslivsavdelning kan stötta dig som företagare med bland annat:

  • Råd och stöd
  • Paketering
  • Rådgivning kring exportmognad
  • Marknadsföring

Kontaktperson: 

Karolina Zander, destinationsutvecklare, Södertälje kommun.

E-post: karolina.zander@sodertalje.se
Telefonnummer: 08-523 010 00